Smaki tortów
W Something Sweet każdy tort to połączenie wyjątkowego smaku i pasji. Oferuję szeroki wybór kompozycji – od czekoladowych klasyków, przez owocowe orzeźwienia, aż po niebanalne połączenia smakowe. Wszystkie wypieki powstają z najwyższej jakości składników, aby każda porcja była niezapomniana. Wybierz swój ulubiony smak i pozwól, by Twój tort zachwycił wszystkich gości!
Propozycje smakowe tortów
- Czarny Las: Ciemny biszkopt nasączony sokiem wiśniowym lub wiśniówką, przełożony musem czekoladowym z wiśniami i bitą śmietaną z frużeliną wiśniową.
- Czekoladowy: Jasny lub ciemny biszkopt przełożony musem z mlecznej lub białej czekolady, z opcją dodatku owoców.
- Biała Dama: Ciemny biszkopt przełożony kremem z białej czekolady i wiśniami w syropie czekoladowo-cytrynowym.
- Ferrero Rocher: Ciemny biszkopt przełożony kremem czekoladowo-orzechowym z kawałkami czekolady, orzechów i wafelków.
- Truflowy: Ciemny biszkopt z kremem truflowym oraz frużeliną wiśniową lub malinową.
- Egipski: Blaty bezowo-orzechowe z kremem budyniowym, bitą śmietaną, chrupiącym karmelem i orzechami.
- Kostka Alpejska: Ciemny biszkopt z kremem karmelowym, bezami, bitą śmietaną i konfiturą z czarnej porzeczki.
- Oreo: Ciemny biszkopt z kremem śmietankowym, kawałkami ciastek Oreo i polewą karmelową.
- Kinder Bueno: Ciemny biszkopt i chrupiący biszkopt orzechowo-kokosowy z kremem mleczno-orzechowym i warstwą Nutelli.
- Biały Michałek: Jasny lub ciemny biszkopt z kremem z białych Michałków i konfiturą porzeczkową.
- Tiramisu: Jasny biszkopt nasączony kawą i likierem, przełożony kremem mascarpone i wiórkami czekolady.
- Kawowy: Orzechowy biszkopt nasączony Amaretto, przełożony kremem kawowym.
- Chałwowy: Jasny biszkopt z kremem chałwowym i frużeliną wiśniową.
- Leśny Mech: Zielony biszkopt tłuszczowy, przełożony bitą śmietaną z owocami lub musem truskawkowym.
- Orzeźwiająca Mięta: Ciemny biszkopt z kremem miętowym i kawałkami czekolady.
Rodzaje biszkoptów
Waniliowy, czekoladowy, orzechowy, kokosowo-orzechowy, carrot cake.
Dodatki
Prażone migdały lub orzechy, owoce, konfitura, warstwa galaretki, prażynki, chrupiące warstwy.